سرویس سلامت - درمان برادیکاردی در منزل و درمان برادیکاردی 10 روش فوری پزشکی و ضربان قلب پایین ، یا برادیکاردی ضربان قلب در حالت استراحت کمتر از ۶۰ بار ...
به گزارش سرویس سلامت جیرجیرک به نقل از نیک صالحی - اگرچه درمان برادیکاردی نیازمند تشخیص دقیق پزشکی است ؛ اما چندین روش وجود دارد که می توانید برای درمان برادیکاردی در منزل انجام بدهید. از جمله این روش ها می توان به مصرف زنجبیل و چای سبز، عسل و دارچین، مصرف منظم سیر، تمرینات تنفسی عمیق، نوشیدن دمنوش گل گاوزبان، ماساژ با روغن های گرم، کاهش مصرف نمک، استفاده از مکمل کوآنزیم Q10 و ویزیت در منزل توسط متخصص قلب اشاره کرد.
روش های درمان برادیکاردی در منزل
ضربان قلب نرمال برای افراد بالغ بین ۶۰ تا ۱۰۰ بار در دقیقه است. ضربان قلب پایین ، یا برادی کاردی، وضعیتی است که در آن ضربان قلب فرد در حالت استراحت کمتر از ۶۰ بار در دقیقه باشد.
در شرایطی که قلب به طور نامنظم و کمتر از حد طبیعی ضربان می زند، ممکن است خون رسانی به بدن به درستی انجام نشود که این موضوع می تواند اثرات منفی بر سلامتی فرد داشته باشد. در ادامه به بررسی برخی روش های خانگی درمان برادیکاری خواهیم پرداخت.
ویزیت متخصص قلب در منزل برای بیماران مبتلا به برادیکاردی
در بسیاری از موارد، مراجعه به پزشک متخصص قلب برای افراد مبتلا به برادیکاردی لازم و ضروری است. برای افرادی که به دلیل شرایط جسمی یا محدودیت های خاص امکان مراجعه حضوری به مطب پزشک را ندارند، ویزیت متخصص قلب در منزل یک راه حل مؤثر و راحت است. مرکز «یارا درمان» این امکان را فراهم کرده است تا با حضور متخصصان قلب در منزل، خدمات معاینه و مشاوره دقیق و تخصصی برای بیماران مبتلا به برادیکاردی ارائه شود.
ویزیت در منزل به بیماران کمک می کند تا بدون نگرانی از حمل ونقل یا شرایط فیزیکی از خدمات تشخیصی و درمانی تخصصی بهره مند شوند. پزشکان با انجام معاینات لازم، بررسی دقیق وضعیت قلب از طریق نوار قلب در منزل یا اکو قلب و انتقال توصیه های بهداشتی و دارویی به تنظیم و بهبود وضعیت قلب بیمار کمک می کنند. برای بیماران برادیکاردی، مشاوره منظم با پزشک قلب می تواند جلوی پیشرفت بیماری را بگیرد و از وقوع مشکلات جدی تر پیشگیری کند.
به نقل از سایت یارا درمان درباره مهم ترین مزایای ویزیت متخصص قلب در منزل:
بیماران قلبی معمولا گروه حساسی هستند و ابتلا به بیماری های ویروسی و عفونی دیگر خطرات بیشتری را برای آنان به دنبال دارد. با ویزیت متخصص قلب در منزل بیمار بدون حضور در مراکز درمانی و تماس با بیماران دیگر مراحل درمان را طی می کند.
مصرف منظم زنجبیل برای افزایش ضربان قلب
زنجبیل می تواند به افزایش ضربان قلب کمک کند. این ماده، حاوی آنتی اکسیدان های قوی و ترکیبات ضدالتهابی است که گردش خون را بهبود می بخشند. مصرف چای زنجبیل یا افزودن پودر زنجبیل به غذاها یکی از روش های مؤثر برای تحریک قلب و تنظیم ضربان آن به شمار می آید. زنجبیل می تواند به کنترل ضربان قلب کمک کند؛ اما توجه داشته باشید که مصرف آن باید به میزان مناسب و بدون زیاده روی باشد.
عسل و دارچین برای تقویت قلب و درمان برادیکاردی در منزل
عسل و دارچین ترکیبی شناخته شده برای تقویت قلب و بهبود عملکرد آن هستند. دارچین با خواص ضدالتهابی خود می تواند به کاهش التهاب های قلبی کمک کند و عسل نیز به عنوان یک مادۀ تقویت کننده عمومی شناخته می شود. این ترکیب می تواند به تنظیم ضربان قلب و بهبود جریان خون کمک کند.
سیر برای تقویت قلب
سیر دارای ترکیباتی است که به بهبود عملکرد قلب و عروق کمک می کند و می تواند نقش مهمی در تنظیم ضربان قلب داشته باشد. آلیسین، ترکیب فعال در سیر، باعث کاهش فشار خون و بهبود جریان خون می شود که این امر می تواند به تنظیم ضربان قلب و جلوگیری از بروز علائم برادیکاردی کمک کند.
به گفته سایت ro.co درباره فواید سیر برای قلب:
In animal studies, garlic has been found to have a “significant antiarrhythmic effect” (Banerjee, 2002), stabilizing irregular heartbeats. In humans, atrial fibrillation is an irregular heartbeat that is linked to an increased risk of blood clots, stroke, and heart failure, among other cardiovascular issues
تمرینات تنفسی عمیق برای آرامش و تنظیم ضربان
تمرینات تنفسی یکی از بهترین روش های درمان برادیکاردی در منزل و کاهش علائم برادیکاردی و تنظیم ضربان قلب است. تنفس عمیق و آهسته می تواند به آرامش سیستم عصبی کمک کند و با افزایش میزان اکسیژن دریافتی، عملکرد قلب را بهبود ببخشد. این تمرینات همچنین به کاهش استرس و اضطراب کمک می کنند.
چای سبز برای تقویت قلب
چای سبز به دلیل دارابودن آنتی اکسیدان های قوی، تأثیر زیادی در کاهش التهاب های بدن و تقویت سیستم قلبی عروقی دارد. این نوشیدنی می تواند به بهبود جریان خون و افزایش انرژی کمک کند و از این طریق باعث بهبود ضربان قلب و کاهش علائم برادیکاردی شود.
مصرف مکمل های کوآنزیم Q10
کوآنزیم Q10 یک ترکیب طبیعی در بدن است که به بهبود عملکرد قلب و تولید انرژی کمک می کند. مصرف این مکمل می تواند به تقویت عضلات قلب و تنظیم ضربان قلب کمک کند. کوآنزیم Q10 همچنین به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی شناخته می شود و می تواند به بهبود سلامت عمومی بدن نیز بینجامد.
کاهش مصرف نمک
نمک اضافی می تواند باعث افزایش فشار خون و تضعیف عملکرد قلب شود. برای افرادی که دچار برادیکاردی هستند، کاهش مصرف نمک می تواند به کنترل و بهبود وضعیت قلبی کمک کند و ضربان قلب را در محدودۀ طبیعی نگه دارد.
دمنوش گل گاوزبان برای آرامش و درمان برادیکاردی در منزل
گل گاوزبان به عنوان یک گیاه آرام بخش و ضدالتهاب شناخته می شود و می تواند به کاهش استرس و اضطراب کمک کند. این گیاه با آرام کردن سیستم عصبی می تواند به کنترل ضربان قلب و کاهش علائم برادیکاردی کمک کند.
ماساژ با روغن های گرم برای بهبود گردش خون
ماساژ با روغن های گرم مانند روغن زیتون، روغن نارگیل یا روغن بادام می تواند به بهبود گردش خون و همچنین به تنظیم ضربان قلب کمک کند. ماساژ ناحیه قفسه سینه و پشت با روغن گرم باعث آرامش عضلات و سیستم عصبی می شود و این موضوع به کنترل ضربان قلب کمک می کند.
سخن پایانی
برادیکاردی می تواند اثرات جدی بر زندگی افراد داشته باشد؛ اما با استفاده از روش های ساده و طبیعی می توان این مشکل را تا حد زیادی کنترل کرد. روش های درمان برادیکاردی در منزل مانند مصرف گیاهان دارویی، تمرینات تنفسی و ماساژ، می توانند به کنترل و کاهش علائم این مشکل کمک کنند. همچنین، برای نظارت و کنترل دقیق تر، مراجعه منظم به متخصص قلب ضروری است.