چگونه دردهای قاعدگی را کم کنیم؟

چگونه دردهای قاعدگی را کم کنیم؟

سرویس سلامت - راه کاهش درد پریودی و بهترین درمان درد پریود و کاهش سریع و درمان درد پریود و تسکین درد پریود و دمنوش برای درد قاعدگی ...

به گزارش سرویس سلامت جیرجیرک به نقل از نیک صالحی - درد پریدی و یا قاعدگی از جمله درد هایی است که بانوان به ان مبتلا میشوند .این روند طبیعی بلوغ خانم هاست . روش ها و راه های زیادی وجود دارد که درد قاعدگی را کاهش میدهد که شما میتوانید به راحتی مطالب ما را دنبال کنید و از ان ها با خبر شوید .عوامل تشدیدکننده درد پریود وجود دارد . اگر به دنبال راه کاهش درد پریودی بانوان هستید مطالب ما را در نیک صالحی ببینید.

راه کاهش درد پریودی

۱-آرام بنشینید یا بخوابید تا عضلات شما از حالت انقباض در آیند.

۲- دوش آب گرم بگیرید یا کیسه آب گرم را روی شکم و کمر خود قرار دهید، یا اینکه می‏توانیداز حوله‏ای گرم برای این کار استفاده کنید.

۳- به طور عمیق نفس بکشید و به یک موسیقی آرام گوش دهید.

۴- کمی ورزش کنید.شنا و پیاده روی برای این کار مناسب هستند، زیرا ورزش‏هایی آرام و بدون استرس می‏باشند.

۵- اگر کمر شما درد می‏کند، از ایستادن طولانی مدت خودداری کنید.

۶- کمر خود را ماساژ دهید تا گرفتگی و درد آن کم شود.

۷- مواد غذایی غنی از کلسیم بخورید، مثل شیر و ماست، سبزیجات سبز برگی شکل (اسفناج ، کاهو ، جعفری،کرفس، کلم و …) گر گرفتگی خانم یائسه

۸- مصرف نمک ، قند (یا شکر) و قهوه را کاهش دهید.

چگونه دردهای قاعدگی را کم کنیم؟

بهترین درمان درد پریود

راه های طلایی برای کاهش درد پریود

۹- تحت نظر پزشک از مکمل کلسیم و منیزیم استفاده کنید تا گرفتگی عضلات و درد شما را کاهش دهد.

۱۰- مصرف ویتامین‏های گروه B را افزایش دهید که می‏توانید هم از مواد غذایی غنی از آنها استفاده کنید وهم مکمل‏های آنها را بخورید، مثل شربت ب- کمپلکس.خصوصا ویتامین B6 در کاهش این دردها موثر است، ولی نباید بیشتر از ۱۰۰میلی‏گرم در روز از آن را مصرفکنید.

۱۱- می‏توانید از گیاهان دارویی استفاده کنید، مثل دم کرده گل گاو زبان.

چگونه دردهای قاعدگی را کم کنیم؟

درد دوران قاعدگی

هشدارها: * اگر می‏خواهید از گیاهان دارویی یا درمان‏های طبیعی استفاده کنید، با پزشک یا متخصصی که در زمینه طبسنتی یا گیاه درمانی مهارت دارد، مشورت کنید.

* اگر درد شدیدی دارید و هیچ چیز نمی‏تواند آن را کاهش دهد، یا اگر غیر از درد، علائم دیگریمثل تهوع و حالت ضعف دارید، به پزشک مراجعه کنید.

* اگر در هر بار قاعدگی، این دردها تکرار شد و یا دچار بیماری یا مشکل خاصی هستید، حتما بهتوصیه‏های پزشک عمل کنید، زیرا توصیه‏های بالا نمی‏توانند جایگزین درمان پزشکی شوند.