بازندگان مطلق نمایش خانگی در سال سخت 1403

بازندگان مطلق نمایش خانگی در سال سخت 1403

سرویس فرهنگ و هنر - در این مطلب به سراغ بازنشر مطلب روزنامه خراسان می‌رویم که نگاهی به چهره‌های ناکام نمایش خانگی در سال ۱۴۰۳ نگاهی انداخته است. ...

به گزارش سرویس فرهنگ و هنر جیرجیرک به نقل از برترین ها - برترین ها: شبکه نمایش خانگی هر سال پررونق تر از سال قبل به کار خود ادامه می دهد و مدام بر تعداد محصولات نمایشی، رئالیتی شوها و برنامه های گفت وگومحور افزوده می شود. پلتفرم ها در سال ۱۴۰۳، فراز و فرودهایی را تجربه کردند. بهار امسال سریال های قابل توجهی منتشر شدند، اما پس از آن شاهد تابستان سرد نمایش خانگی بودیم. در پاییز و زمستان نیز بعضی سریال های امیدوارکننده، پایین تر از توقعات ظاهر شدند. در این میان، برخی از هنرمندان هواداران خود را ناامید کردند. در ادامه به سراغ بازنشر مطلب روزنامه خراسان می رویم که نگاهی به چهره های ناکام نمایش خانگی در سال ۱۴۰۳ انداخته. با ما همراه باشید.

نوید محمدزاده/ «جنگل آسفالت»

بازندگان مطلق نمایش خانگی در سال سخت 1403

بازیگر تکنیکی و خوش سابقه با حضور در سریال متوسط پژمان تیمورتاش و ایفای نقشی که حتی یک هنرپیشه متوسط هم از پس آن برمی آمد، نام خودش را به عنوان یکی از چهره های ناموفق شبکه خانگی به ثبت رساند. نوید محمدزاده در نقش «پاشا» اجرای متوسطی دارد، اما انتظارات از او به قدری بالاست که سومین حضورش در شبکه خانگی، پس دو نقش ویژه در «قورباغه» و «آکتور»، به مثابه یک شکست برای او فاکتور می شود.


فرزاد فرزین/ «قطب شمال»

بازندگان مطلق نمایش خانگی در سال سخت 1403

یکی از ضعیف ترین سریال های امسال، «قطب شمال» به کارگردانی امین محمودی یکتا بود که بیش از هر چیز، شاهکار ادبی الکساندر دوما را تحقیر کرد. ایفای نقش اصلی این مجموعه بر عهده فرزاد فرزین قرار گرفته بود و فرزین هم اجرای ضعیفی در نقش «آرشام یکتا» به نمایش گذاشت. نزدیک به دو دهه است که سودای بازیگری به جان این خواننده افتاده، اما فعلا موفقیت ویژه ای در عرصه بازیگری نصیب او نشده است.


هادی حجازی فر/ «داریوش»

بازندگان مطلق نمایش خانگی در سال سخت 1403

یکی از بهترین سینماگران دهه اخیر ایران که در بازیگری (ماجرای نیمروز)، نویسندگی (آتابای) و کارگردانی (موقعیت مهدی) لحظات ویژه ای خلق کرده بود، در سریال «داریوش» با رویکردی تفننی و سهل انگارانه، هواداران خود را ناامید کرد. شاید اگر «داریوش» توسط کارگردانی جوان و تازه کار ساخته می شد، می توانست به عنوان سریالی متوسط، از مخاطب نمره قبولی بگیرد؛ اما چنین اثری از هادی حجازی فر قابل پذیرش نیست.


احسان علیخانی/ «جوکر»

بازندگان مطلق نمایش خانگی در سال سخت 1403

رئالیتی شوی احسان علیخانی که در ابتدای راه، با اجرای سیامک انصاری، نسبتا مورد توجه قرار گرفته بود، اخیرا با میزبانی شخص علیخانی که اساسا به عنوان یک مجری شناخته می شود، شرایط خوبی را تجربه نمی کند. «جوکر: طبقه بیست ویکم» مورد توجه قرار گرفت، اما گروه مردان نسبت به فصل قبل ضعیف تر بودند. شیوه هدایت مسابقه توسط علیخانی، دخالت بیش از اندازه او در مسابقه و واکنش های اغراق آمیزش به شوخی های شرکت کنندگان مورد انتقاد قرار گرفت.


سامان سالور/ «گردن زنی»

بازندگان مطلق نمایش خانگی در سال سخت 1403

دیگر عنوان شکست خورده شبکه خانگی در سالی که رو به پایان است، سریال «گردن زنی» بود؛ مجموعه ای که هیچ وقت شکل نگرفت و صرفا به یک نمایش آشفته با کمدی ناخواسته مبدل شد. کارگردان «چند کیلو خرما برای مراسم تدفین»، در سریال جدید خود حتی نتوانست بازیگران منعطف و مستعدی مثل حسن معجونی، مهدی حسینی نیا و مهران غفوریان را به خوبی هدایت کند تا این اثر یکی از بدترین های شبکه خانگی در سال گذشته لقب گیرد.


محمدحسین مهدویان/ «زخم کاری»

بازندگان مطلق نمایش خانگی در سال سخت 1403

یکی از مهم ترین استعدادهای کارگردانی سینمای ایران در دهه ۹۰، امسال هم با کش دادن بیش از حد سریال «زخم کاری» که در اولین فصلش جذاب بود، دیگر بازنده شبکه خانگی لقب گرفت. چهارمین فصل «زخم کاری» ظرفیت داستانی مناسبی نداشت و تغییر شخصیت ها با توجه به پیش زمینه ای که در فصول قبلی داشتیم، قابل باور نبود. بعضی سکانس های «زخم کاری ۴» به سوژه شوخی در فضای مجازی تبدیل شدند.


مهران مدیری/ «قهوه پدری»

بازندگان مطلق نمایش خانگی در سال سخت 1403

یکی از مهم ترین چهره های تلویزیونی تاریخ ایران که در یکی دو سال اخیر حسابی پرکار شده، امسال هم با «قهوه پدری» در شبکه خانگی حضور داشت؛ سریالی که حتی شبهی از مدیری خلاق در فضای کمدی فانتزی را هم بازنمایی نمی کرد. قصه تکراری، تیپ های اغراق شده، شوخی های خارج از عرف و بازیگران متوسط، عواملی بودند که مهران مدیری و «قهوه پدری» را به یکی از عناوین ناموفق شبکه خانگی تبدیل کردند.