پسرک ده ساله ای که در راه مدرسه گم شد، یک شهر را سرگردان کرد

پسرک ده ساله ای که در راه مدرسه گم شد، یک شهر را سرگردان کرد

سرویس فرهنگ و هنر - یک مینی‌سریال این روزها از مخاطبان ایرانی دلبری می‌کند، مینی‌سریالی به نام اریک، شش قسمتی و مختصر و مفید. ...

به گزارش سرویس فرهنگ و هنر جیرجیرک به نقل از برترین ها - برترین ها: یک مینی سریال این روزها از مخاطبان ایرانی دلبری می کند، مینی سریالی به نام اریک، شش قسمتی و مختصر و مفید.

پسرک ده ساله ای که در راه مدرسه گم شد، یک شهر را سرگردان کرد

اریک درباره چیست؟

داستان مینی سریال «اریک» در شهر نیویورک در دهه ی هشتاد میلادی اتفاق می افتد. در این سال ها آمار جرم و جنایت در نیویورک به طرز نگران کننده ای بالا رفته بود. تاریکی این شهر بر عروسک گردانی به نام وینسنت (بندیکت کامبربچ) سایه می اندازد که روزی ناگهان پسر نه ساله اش، ادگار، در مسیر مدرسه ناپدید می شود. وینست به عنوان یک عروسک گردان که خالق یکی از موفق ترین برنامه های کودک تلویزیونی است به شهرت قابل توجهی دست یافته اما در نتیجه ی این واقعه به شدت متأثر و هر روز بی قرارتر می شود تا جایی که اطرافیانش نگران سلامت روان او می شوند و بعد ماجراهایی رخ می دهد...

پسرک ده ساله ای که در راه مدرسه گم شد، یک شهر را سرگردان کرد

حال و هوای سریال اریک چگونه است؟

«اریک» به مخاطبان وعده ی سریالی را می دهد که قرار است حسابی با احساسات مخاطب بازی کند و می تواند زمینه ای باشد برای به تصویر کشیدن موضوعات روانشناختی و پذیرش فقدان و چنین مسائلی، در واقع اگر به این موضوعات علاقه دارید و دوست دارید لایه های پنهان یک شخصیت را کشف کنید، این انتخاب خوبی است. این مجموعه قرار است جنبه های متفاوتی از زندگی خانواده ای در نیویورک را دربربگیرد؛ از والدینی که دنبال پسر گمشده اشان می گردند، تا کارآگاهی که با فساد سیستماتیک دست و پنجه نرم می کند، شهری که در انواع جرم و جنایت ها مدفون شده است و در این میان، پسربچه ای که ممکن است دیگر هیچ وقت به خانه اش بازنگردد. یک عروسک آبی هفت فوتی نیز داریم که این سوال را مطرح می کند که دقیقا چه کسانی هستند که تبدیل به عروسک های خیمه شب بازی در دست سیستم شده اند؟

پسرک ده ساله ای که در راه مدرسه گم شد، یک شهر را سرگردان کرد

دو نکته ویژه درباره سریال اریک

 پیش از دیدن «اریک» کامبربچ(بازیگر اصلی سریال اریک) را در یک درام احساسی دیگر ببینید، مینی سریال «پاتریک ملروز» گزینه ای است که تماشای آن قبل تماشای اریک، به شما کمک می کند، درک بیشتر و بهتری از فضای این سریال داشته باشید، اصلا شاید کامبریج در سریال پاتریک ملروز، گذشته ی همین کامبریج در سریال اریک باشد، او آن جا تحت آزار جنسی پدرش به هم می ریزد و حالا هم در اریک پدر فرزندی ست که گمشده. آنجا فرزند یک پدر بود، اینجا پدر یک فرزند است، در هر دو سریال هم به شدت می نوشد و مست است.

شخصیت پلیس این سریال تمایلات جنسی نتفلیکس پسند دارد، کلا مورد قابل نقد سریال، همین توجه اغراق گونه اش به مسائل مد روز تزریق شده در سریال هاست، تمایلات جنسی خاص، مسائل نژادی و... تحمل این بخش از سریال دشوار است.

پسرک ده ساله ای که در راه مدرسه گم شد، یک شهر را سرگردان کرد

نظر مخاطبان را در ادامه می خوانید:

لیدی: دیشب یه نفس سریال "‎اریک" رو به خاطر بازی بندیکت تموم کردم. بندیکت کلن نقش آدم های خودتخریب رو عالی بازی میکنه ( سریال پاتریک ملروز نمونه ی دیگه ش). روابط عاطفی، اختلالات روانی، اعتیاد و چالشهای مداوم درونی در کنار چالشهای محیطی و مبارزه باهاشون موضوع مهم سریال بود

ماکسی: من هم سریال را دیشب و امشب نگاه کردم. بازی بندیکت کامبریج (اگر درست نوشته باشم) آنقدر قوی است که آدم نمی تواند سریال را رها کند. فکر منظور اصلی  سریال، نشان دادن جامعه مریض سالهای هشتاد است.